Huwelijksfeest Maasmechelen

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Maasmechelen

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de buurt van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals huwelijksfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw huwelijksfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle huwelijksfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het beste huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een huwelijksfeest. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement bij Maasmechelen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...