Huwelijksfeest Neerpelt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksfeest bij Neerpelt

Als u een huwelijksfeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer events zoals huwelijksfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door groen en natuur bij Neerpelt, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw huwelijksfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een huwelijksfeest in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Neerpelt en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle huwelijksfeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Neerpelt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het beste huwelijksfeest op maat dankzij de sterke communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...