Huwelijksfeest Opglabbeek

Fantastisch Huwelijksfeest bij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Opglabbeek

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals huwelijksfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw huwelijksfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door een oase van groen bij Opglabbeek, een enthousiast team dat alles doet om uw huwelijksfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Opglabbeek en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een huwelijksfeest in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksfeest op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische huwelijksfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Opglabbeek! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...