Huwelijksfeest Peer

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Peer

Als u een huwelijksfeest wilt organiseren in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als huwelijksfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw huwelijksfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omgeven door groen en natuur bij Peer, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw huwelijksfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Peer en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn elementen voor succesvolle huwelijksfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Peer en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Peer

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een huwelijksfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakste huwelijksfeest op maat dankzij de sterke communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische huwelijksfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Peer! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...