Huwelijksfeest Roermond

Fantastisch Huwelijksfeest nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Roermond

Als u een huwelijksfeest wilt organiseren in de buurt van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals huwelijksfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw huwelijksfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Roermond, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw huwelijksfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Roermond en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn onderdelen voor succesvolle huwelijksfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een huwelijksfeest in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksfeest op maat dankzij de sterke communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Roermond! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...