Huwelijksfeest Valkenswaard

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksfeest bij Valkenswaard

Als u een huwelijksfeest wilt houden in de omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals huwelijksfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omgeven door groen en natuur bij Valkenswaard, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw huwelijksfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakte huwelijksfeest op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een huwelijksfeest. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Valkenswaard! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...