Huwelijksfeest Weert

Mooi Huwelijksfeest bij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Weert

Als u een huwelijksfeest wilt geven in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals huwelijksfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw huwelijksfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige ligging omsingeld door groen en natuur bij Weert, een superenthousiast team dat alles doet om uw huwelijksfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een huwelijksfeest in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Weert en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle huwelijksfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Weert en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Weert

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksfeest. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement in de buurt van Weert! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...