Huwelijksfeest Zonhoven

Mooi Huwelijksfeest bij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksfeest bij Zonhoven

Als u een huwelijksfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals huwelijksfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw huwelijksfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omsingeld door groen en natuur bij Zonhoven, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw huwelijksfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een huwelijksfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle huwelijksfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksfeesten in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksfeest in stijl bij Zonhoven

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een huwelijksfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksfeesten in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een huwelijksfeest. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event bij Zonhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...