Huwelijksverjaardag Beringen

Fantastisch Huwelijksverjaardag bij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Beringen

Als u een huwelijksverjaardag wilt organiseren in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als huwelijksverjaardagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw huwelijksverjaardag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Beringen, een enthousiast team dat alles voorziet om uw huwelijksverjaardag tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Beringen en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Beringen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een huwelijksverjaardag. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event in de buurt van Beringen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...