Huwelijksverjaardag Bocholt

Uniek Huwelijksverjaardag bij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Bocholt

Als u een huwelijksverjaardag wilt plannen in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als huwelijksverjaardagen biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw huwelijksverjaardag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende plek omgeven door groen en natuur bij Bocholt, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw huwelijksverjaardag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Bocholt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksverjaardag op maat dankzij de duidelijke communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een huwelijksverjaardag. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...