Huwelijksverjaardag Bree

Mooi Huwelijksverjaardag bij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Bree

Als u een huwelijksverjaardag wilt plannen in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals huwelijksverjaardagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw huwelijksverjaardag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Bree, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw huwelijksverjaardag op en top toen doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bree en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Bree en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakte huwelijksverjaardag op maat dankzij de duidelijke communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksverjaardag. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...