Huwelijksverjaardag Eindhoven

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Eindhoven

Als u een huwelijksverjaardag wilt organiseren in de buurt van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals huwelijksverjaardagen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw huwelijksverjaardag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omsingeld door groen en natuur bij Eindhoven, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw huwelijksverjaardag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakste huwelijksverjaardag op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een huwelijksverjaardag. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement bij Eindhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...