Huwelijksverjaardag Genk

Fantastisch Huwelijksverjaardag bij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Genk

Als u een huwelijksverjaardag wilt plannen in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals huwelijksverjaardagen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw huwelijksverjaardag een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Genk, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw huwelijksverjaardag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Genk en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Genk en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Genk

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Genk en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de sterke communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een huwelijksverjaardag. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement in de buurt van Genk! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...