Huwelijksverjaardag Hasselt

Leuk Huwelijksverjaardag bij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Hasselt

Als u een huwelijksverjaardag wilt organiseren in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals huwelijksverjaardagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksverjaardag een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Hasselt, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw huwelijksverjaardag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Hasselt en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakte huwelijksverjaardag op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksverjaardag. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...