Huwelijksverjaardag Houthalen-Helchteren

Mooi Huwelijksverjaardag bij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Houthalen-Helchteren

Als u een huwelijksverjaardag wilt houden in de omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als huwelijksverjaardagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksverjaardag een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een oase van groen bij Houthalen-Helchteren, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw huwelijksverjaardag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn elementen voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Houthalen-Helchteren

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een huwelijksverjaardag. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement bij Houthalen-Helchteren! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...