Huwelijksverjaardag Kinrooi

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Kinrooi

Als u een huwelijksverjaardag wilt geven in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals huwelijksverjaardagen verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksverjaardag een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een oase van groen bij Kinrooi, een enthousiast team dat alles doet om uw huwelijksverjaardag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Kinrooi en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een huwelijksverjaardag. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Kinrooi! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...