Huwelijksverjaardag Limburg

Fantastisch Huwelijksverjaardag bij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Limburg

Als u een huwelijksverjaardag wilt plannen in de omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals huwelijksverjaardagen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw huwelijksverjaardag een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door groen en natuur bij Limburg, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw huwelijksverjaardag tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Limburg en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Limburg en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Limburg

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de sterke communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een huwelijksverjaardag. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...