Huwelijksverjaardag Lommel

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Lommel

Als u een huwelijksverjaardag wilt plannen in de buurt van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals huwelijksverjaardagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw huwelijksverjaardag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omsingeld door groen en natuur bij Lommel, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw huwelijksverjaardag op en top toen doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met een groot terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn aspecten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Lommel en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Lommel

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Lommel en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een huwelijksverjaardag. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...