Huwelijksverjaardag Maaseik

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Maaseik

Als u een huwelijksverjaardag wilt geven in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals huwelijksverjaardagen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw huwelijksverjaardag een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een oase van groen bij Maaseik, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw huwelijksverjaardag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Maaseik

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Maaseik en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksverjaardag op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een huwelijksverjaardag. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Maaseik! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...