Huwelijksverjaardag Maasmechelen

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Maasmechelen

Als u een huwelijksverjaardag wilt houden in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op evenementen zoals huwelijksverjaardagen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw huwelijksverjaardag een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw huwelijksverjaardag op en top toen doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksverjaardag op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een huwelijksverjaardag. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Maasmechelen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...