Huwelijksverjaardag Neerpelt

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Neerpelt

Als u een huwelijksverjaardag wilt plannen in de buurt van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals huwelijksverjaardagen biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksverjaardag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Neerpelt, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw huwelijksverjaardag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met een groot terras met zicht op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het volmaakte huwelijksverjaardag op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een huwelijksverjaardag. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Neerpelt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...