Huwelijksverjaardag Opglabbeek

Mooi Huwelijksverjaardag bij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Opglabbeek

Als u een huwelijksverjaardag wilt geven in de mooie omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als huwelijksverjaardagen verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw huwelijksverjaardag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een oase van groen bij Opglabbeek, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw huwelijksverjaardag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Opglabbeek en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De ideale huwelijksverjaardag op maat dankzij de duidelijke communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een huwelijksverjaardag. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...