Huwelijksverjaardag Peer

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Peer

Als u een huwelijksverjaardag wilt houden in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals huwelijksverjaardagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw huwelijksverjaardag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Peer, een enthousiast team dat alles voorziet om uw huwelijksverjaardag op en top toen doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Peer en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Peer en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het beste huwelijksverjaardag op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een huwelijksverjaardag. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Peer! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...