Huwelijksverjaardag Roermond

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Roermond

Als u een huwelijksverjaardag wilt plannen in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op evenementen zoals huwelijksverjaardagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw huwelijksverjaardag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omgeven door groen en natuur bij Roermond, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw huwelijksverjaardag op en top toen doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Roermond en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Roermond en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Roermond en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de bedreven communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksverjaardag. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Roermond! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...