Huwelijksverjaardag Valkenswaard

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Valkenswaard

Als u een huwelijksverjaardag wilt geven in de buurt van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als huwelijksverjaardagen biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw huwelijksverjaardag een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Valkenswaard, een enthousiast team dat alles voorziet om uw huwelijksverjaardag tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een huwelijksverjaardag. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...