Huwelijksverjaardag Weert

Prachtig Huwelijksverjaardag nabij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk huwelijksverjaardag bij Weert

Als u een huwelijksverjaardag wilt plannen in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals huwelijksverjaardagen biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw huwelijksverjaardag een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Weert, een gemotiveerd team dat alles doet om uw huwelijksverjaardag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Weert en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Weert

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een huwelijksverjaardag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Weert en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een huwelijksverjaardag. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Weert! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...