Huwelijksverjaardag Zonhoven

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch huwelijksverjaardag bij Zonhoven

Als u een huwelijksverjaardag wilt houden in de mooie omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals huwelijksverjaardagen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw huwelijksverjaardag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Zonhoven, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw huwelijksverjaardag tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een huwelijksverjaardag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw huwelijksverjaardag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle huwelijksverjaardagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met huwelijksverjaardagen in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een huwelijksverjaardag in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een huwelijksverjaardag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste huwelijksverjaardagen in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

De perfecte huwelijksverjaardag op maat dankzij de goede communicatie

huwelijksverjaardagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde huwelijksverjaardagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een huwelijksverjaardag. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een huwelijksverjaardag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Zonhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...