Jubileum Beringen

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Beringen

Als u een jubileum wilt houden in de omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als jubilea heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw jubileum een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw jubileum op en top toen doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een jubileum) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een jubileum in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Beringen en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle jubilea. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met jubilea in de buurt van Beringen en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een jubileum in stijl bij Beringen

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Beringen en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste jubilea in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

De perfecte jubileum op maat dankzij de goede communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische jubilea. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een jubileum. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement bij Beringen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...