Jubileum Bocholt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk jubileum bij Bocholt

Als u een jubileum wilt houden in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals jubilea presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Bocholt, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw jubileum tot in de puntjes uit te werken, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een jubileum in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle jubilea. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met jubilea in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een jubileum in stijl bij Bocholt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een jubileum. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Bocholt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste jubilea in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het beste jubileum op maat dankzij de bedreven communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde jubilea. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een jubileum. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Bocholt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...