Jubileum Bree

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk jubileum bij Bree

Als u een jubileum wilt organiseren in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op evenementen zoals jubilea verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw jubileum een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Bree, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw jubileum vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een jubileum in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bree en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle jubilea. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met jubilea in de buurt van Bree en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een jubileum in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste jubilea in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het beste jubileum op maat dankzij de duidelijke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde jubilea. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een jubileum. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...