Jubileum Eindhoven

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Eindhoven

Als u een jubileum wilt organiseren in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals jubilea verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Eindhoven, een enthousiast team dat alles doet om uw jubileum tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een jubileum in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met jubilea in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een jubileum in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Eindhoven en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste jubilea in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

Het beste jubileum op maat dankzij de bedreven communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige jubilea. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een jubileum. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Eindhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...