Jubileum Genk

Fantastisch Jubileum nabij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk jubileum bij Genk

Als u een jubileum wilt houden in de mooie omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals jubilea heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omgeven door een oase van groen bij Genk, een gemotiveerd team dat alles doet om uw jubileum tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een jubileum in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle jubilea. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met jubilea in de buurt van Genk en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een jubileum in stijl bij Genk

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste jubilea in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakste jubileum op maat dankzij de sterke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige jubilea. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een jubileum. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Genk! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...