Jubileum Hasselt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Hasselt

Als u een jubileum wilt organiseren in de mooie omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als jubilea presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw jubileum een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Hasselt, een enthousiast team dat alles doet om uw jubileum tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een jubileum in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met jubilea in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een jubileum in stijl bij Hasselt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een jubileum. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste jubilea in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

De perfecte jubileum op maat dankzij de bedreven communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische jubilea. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een jubileum. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event bij Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...