Jubileum Houthalen-Helchteren

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Houthalen-Helchteren

Als u een jubileum wilt organiseren in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op evenementen zoals jubilea heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw jubileum een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een enthousiast team dat alles voorziet om uw jubileum op en top toen doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een jubileum in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle jubilea. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met jubilea in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een jubileum in stijl bij Houthalen-Helchteren

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste jubilea in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het volmaakste jubileum op maat dankzij de duidelijke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde jubilea. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een jubileum. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event in de buurt van Houthalen-Helchteren! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...