Jubileum Kinrooi

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk jubileum bij Kinrooi

Als u een jubileum wilt houden in de omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals jubilea heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale locatie omgeven door een oase van groen bij Kinrooi, een superenthousiast team dat alles doet om uw jubileum tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een jubileum) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een jubileum in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Kinrooi en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn elementen voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met jubilea in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een jubileum in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Kinrooi en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste jubilea in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het beste jubileum op maat dankzij de duidelijke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige jubilea. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een jubileum. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...