Jubileum Limburg

Leuk Jubileum nabij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Limburg

Als u een jubileum wilt organiseren in de omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals jubilea biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een oase van groen bij Limburg, een superenthousiast team dat alles doet om uw jubileum tot in de puntjes uit te werken, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een jubileum in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn elementen voor succesvolle jubilea. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met jubilea in de buurt van Limburg en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een jubileum in stijl bij Limburg

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een jubileum. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste jubilea in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De ideale jubileum op maat dankzij de goede communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische jubilea. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een jubileum. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event in de buurt van Limburg! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...