Jubileum Lommel

Mooi Jubileum bij Lommel

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Lommel

Als u een jubileum wilt houden in de omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op evenementen zoals jubilea verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omgeven door groen en natuur bij Lommel, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw jubileum op en top toen doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een jubileum in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Lommel en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met jubilea in de buurt van Lommel en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een jubileum in stijl bij Lommel

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Lommel en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste jubilea in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De perfecte jubileum op maat dankzij de bedreven communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische jubilea. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een jubileum. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Lommel! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...