Jubileum Maaseik

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk jubileum bij Maaseik

Als u een jubileum wilt geven in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals jubilea heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw jubileum een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Maaseik, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw jubileum tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een jubileum in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maaseik en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle jubilea. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met jubilea in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een jubileum in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste jubilea in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale jubileum op maat dankzij de duidelijke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische jubilea. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een jubileum. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement in de buurt van Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...