Jubileum Maasmechelen

Fantastisch Jubileum nabij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Maasmechelen

Als u een jubileum wilt plannen in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals jubilea biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw jubileum een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Maasmechelen, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw jubileum tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een jubileum in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maasmechelen en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle jubilea. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met jubilea in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een jubileum in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een jubileum. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste jubilea in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De perfecte jubileum op maat dankzij de bedreven communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde jubilea. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een jubileum. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Maasmechelen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...