Jubileum Neerpelt

Leuk Jubileum nabij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Neerpelt

Als u een jubileum wilt organiseren in de omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als jubilea biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige ligging omgeven door groen en natuur bij Neerpelt, een enthousiast team dat alles voorziet om uw jubileum tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een jubileum) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een jubileum in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle jubilea. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met jubilea in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een jubileum in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste jubilea in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het beste jubileum op maat dankzij de bedreven communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige jubilea. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een jubileum. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...