Jubileum Opglabbeek

Fantastisch Jubileum nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Opglabbeek

Als u een jubileum wilt plannen in de mooie omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals jubilea presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw jubileum een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omsingeld door groen en natuur bij Opglabbeek, een enthousiast team dat alles doet om uw jubileum vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een jubileum) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een jubileum in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Opglabbeek en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met jubilea in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een jubileum in stijl bij Opglabbeek

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een jubileum. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste jubilea in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het volmaakte jubileum op maat dankzij de duidelijke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige jubilea. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een jubileum. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event bij Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...