Jubileum Peer

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk jubileum bij Peer

Als u een jubileum wilt plannen in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals jubilea biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door groen en natuur bij Peer, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw jubileum tot in de puntjes uit te werken, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een jubileum in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Peer en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met jubilea in de buurt van Peer en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een jubileum in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste jubilea in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De ideale jubileum op maat dankzij de duidelijke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige jubilea. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een jubileum. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement in de buurt van Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...