Jubileum Roermond

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Roermond

Als u een jubileum wilt organiseren in de mooie omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals jubilea biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw jubileum een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omsingeld door groen en natuur bij Roermond, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw jubileum tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een jubileum) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een jubileum in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle jubilea. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met jubilea in de buurt van Roermond en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een jubileum in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Roermond en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste jubilea in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het volmaakte jubileum op maat dankzij de sterke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde jubilea. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een jubileum. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...