Jubileum Valkenswaard

Fantastisch Jubileum nabij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk jubileum bij Valkenswaard

Als u een jubileum wilt geven in de buurt van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals jubilea heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw jubileum een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Valkenswaard, een enthousiast team dat alles doet om uw jubileum vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een jubileum) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een jubileum in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn elementen voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met jubilea in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een jubileum in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een jubileum. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste jubilea in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het beste jubileum op maat dankzij de bedreven communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde jubilea. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een jubileum. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...