Jubileum Weert

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch jubileum bij Weert

Als u een jubileum wilt plannen in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals jubilea biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw jubileum een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Weert, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw jubileum vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een jubileum) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een jubileum in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met jubilea in de buurt van Weert en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een jubileum in stijl bij Weert

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een jubileum. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste jubilea in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

De ideale jubileum op maat dankzij de sterke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige jubilea. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een jubileum. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement in de buurt van Weert! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...