Jubileum Zonhoven

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk jubileum bij Zonhoven

Als u een jubileum wilt plannen in de mooie omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op events zoals jubilea biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw jubileum een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale plek omsingeld door groen en natuur bij Zonhoven, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw jubileum tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een jubileum) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een jubileum in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw jubileum. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle jubilea. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met jubilea in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een jubileum in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een jubileum. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste jubilea in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte jubileum op maat dankzij de sterke communicatie

jubilea in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige jubilea. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een jubileum. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een jubileum in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement bij Zonhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...