Lentefeest Beringen

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Beringen

Als u een lentefeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als lentefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw lentefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Beringen, een enthousiast team dat alles voorziet om uw lentefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een lentefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een lentefeest in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Beringen en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle lentefeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lentefeesten in de buurt van Beringen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een lentefeest in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een lentefeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het beste lentefeest op maat dankzij de goede communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige lentefeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een lentefeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...