Lentefeest Bocholt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Bocholt

Als u een lentefeest wilt houden in de omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals lentefeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw lentefeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie locatie omsingeld door groen en natuur bij Bocholt, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw lentefeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een lentefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle lentefeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lentefeesten in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een lentefeest in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Bocholt en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakte lentefeest op maat dankzij de sterke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische lentefeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lentefeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...