Lentefeest Bree

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Bree

Als u een lentefeest wilt plannen in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals lentefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw lentefeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige ligging omsingeld door groen en natuur bij Bree, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw lentefeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een lentefeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een lentefeest in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bree en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle lentefeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met lentefeesten in de buurt van Bree en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een lentefeest in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste lentefeesten in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakste lentefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lentefeest. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Bree! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...