Lentefeest Eindhoven

Prachtig Lentefeest bij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch lentefeest bij Eindhoven

Als u een lentefeest wilt organiseren in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als lentefeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw lentefeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een oase van groen bij Eindhoven, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw lentefeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een lentefeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een lentefeest in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Eindhoven en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw lentefeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn elementen voor succesvolle lentefeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met lentefeesten in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een lentefeest in stijl bij Eindhoven

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een lentefeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste lentefeesten in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale lentefeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

lentefeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde lentefeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een lentefeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een lentefeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Eindhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...